Apostrof

Mijn werkervaring

Tjonge wat heb ik mij uitgesloofd al die jaren. Met een niet aflatende geldingsdrang pakte ik van alles aan en op. Studie, reisleider, radiomaker, PR-man, ventje capitalist en vooral communicatieadviseur. En wat heeft het mij uiteindelijk opgeleverd? Een goed gevoel, een pensioenpotje en de nodige schrijfervaring. Mooi toch.

Klanten waar ik trots op ben
De verleiding is groot om nu een omvangrijke opsomming te bieden van wapenfeiten, maar ik hou me in. Er springen wel een paar thema’s uit. Limburg op de kaart zetten (Eurotop, VVV’s, MECC), snelgroeiende bedrijven (Libertel, OTTO Work Force), ingewikkelde kwesties (arbeidsmigratie, crisiswoordvoering) en ingevingen (Venloop, kanker raakt ons allemaal, Globe of Hope).

Als zelfstandig adviseur was ik altijd de relatieve buitenstaander, prima positie en het kwam mijn zeggingskracht ten goede. Het liefst werk ik zo vroeg mogelijk in het proces, meer voordenken dan nadenken. Maar zoals gezegd heeft het mij vooral ook de nodige schrijfervaring opgeleverd en dat is een eigen leven gaan leiden.

Schrijfwerk